+36 23 80 17 80 info@innoveng1.hu

INNO PISS-CLEAN

Víz- és húgykőre

Leírás

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Felhasználható minden olyan területen, ahol a húgykő, vízkő, fémoxidok stb. eltávolítása a cél. A savas hatás mellett tisztító hatással is rendelkezik. A sav inhibitort tartalmaz, ami a fémek oldódását gátolja. Jól használható olyan területen, ahol elsődleges a húgykő és a vízkőkiválás eltávolítása.

A tisztítandó felületet a tisztító folyadékkal érintkezésbe kell hozni, a felületre a szert alkalmas eszközzel (ecset, kefe, permetezés, stb.) lehet felhordani. A szennyeződés eltávolítása mechanikai hatással segíthető. A hatásidő lejárta után a szer maradványait vizes öblítéssel kell eltávolítani. Amennyiben hígított állapotban használjuk a keveréket, a munkaoldat készítéséhez kimérjük a szükséges mennyiségű vizet és ehhez öntjük a megfelelő mennyiségű vegyszert, majd keveréssel homogenizáljuk és ezt a munkaoldatot használjuk a tisztításhoz.

Javasolt alkalmazási koncentráció: hígítás nélkül vagy 5-30%-os hígításban kell alkalmazni szennyezettségtől függően.

Javasolt oldathőmérséklet és hatásidő: 20-60 °C    30-5 perc (enyhe szennyezettség)

Legkisebb rendelhető mennyiség:

1 x 5 liter

Cikkszám

5 literes kiszerelés          15015274

VTSZ

3 402 909 000

TERMÉKDÍJ

Termékdíj köteles, 11 Ft/kg

INNOFLUID ACID-TX

Nem habzó vízkő- és rozsdaoldó tisztító koncentrátum

Leírás

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. A vegyszer alkalmas élelmiszeripari berendezések, gyógyfürdők, ivóvíztárolók és egyéb hasonló létesítmények tartályaiban, csővezetékeiben lerakódott, nehezen eltávolítható, savban oldódó oxidok, karbonátok, vízkő, borkő, tejkő, stb. oldására, kismennyiségű zsírszerű vagy szerves anyagokkal szennyezett felületek tisztítására. A felületről a szer maradványait vizes öblítéssel kell eltávolítani. A szer hígításhoz először a vizet kell kimérni, majd hozzáönteni a szükséges mennyiségű vegyszert és jól összekeverni. Az elkészített oldatot használattól függően fel lehet melegíteni és a tisztítandó felületre felhordani vagy a tisztítandó tárgyat bemeríteni.

A sav feloldja a lerakódott vízkövet, tejkövet, fémoxidokat, stb., a felületaktív anyag eltávolítja a zsírt ezáltal a felület egyenletesen tisztul. A horgany-, oxid-, márvány- és mészkő felületeket károsíthatja, ezért ezeknél a felületeknél használat előtt próbát kell végezni.

Alkalmazási feltételek:         

1-5 %  20-60°C  1-30 perc rendszeres felülettakarítás

5-10 % 20-60°C  5-30 perc zsíros, szennyezett felület

30-70 % 20-60°C  60-120 perc vastag lerakódások, áztató tisztítás

Legkisebb rendelhető mennyiség:

1 x 20 liter

1 x 5 liter

10 x 1 liter (1 karton)

 

Cikkszám

20 literes kiszerelés          14414032

5 literes kiszerelés            14414034

1 literes kiszerelés            14414036

VTSZ

3 402 909 000

TERMÉKDÍJ

Termékdíj köteles, 11 Ft/kg

ACIDO-SEPT-S

Fertőtlenítő vízkőoldó koncentrátum

 

Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra, használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Leírás

Foglalkozásszerű felhasználók részére készült folyékony koncentrátum (terméktípus PT2, PT4). Felhasználható a vendéglátás, magán- és közegészségügy, az élelmiszeripar, és egyéb ipari területeken, ahol a zsírral szennyezett, vízkövesedett felületek tisztítása, a tejkő, fémoxidok stb. eltávolítása és egyúttal a felület fertőtlenítése a cél. Először, megfelelő hígítással, a kívánt koncentrációjú (50-100 ml vegyszer 1 liter vízhez) és hőmérsékletű (20-50°C, a hőmérséklet emelése segíti a hatást) munkaoldatot kell elkészíteni, és ezzel az oldattal végezni a műveletet. A munkaoldatot a felületre permetezéssel, kefével, bemerítéssel vagy egyéb módon lehet felhordani. A tisztítás hatékonyságát mechanikai hatással lehet javítani. A hatásidő lejárta után a felületet vizes öblítéssel kell a vegyszermaradványoktól megtisztítani, az élelmiszerekkel közvetlenül érintkező felületeknél az öblítés hatékonyságát ellenőrizni kell. A horgany-, oxid-, márvány- és mészkő felületeket károsítja.

Antimikrobiális spektrum: baktericid (MRSA), yeasticid

Alkalmazási feltételek: Fertőtlenítéshez 5 %-os oldat 10 perc, 10 %-os oldat 5 perc, szobahőmérsékleten. Erősebb vízkőlerakódás eltávolításához 10-20 %-os oldat 10-30 perc hatásidővel (vastag lerakódások esetén alkalmazható töményen is 1-2 óra hatásidővel).

Legkisebb rendelhető mennyiség:

1 x 20 liter

1 x 5 liter

10 x 1 liter (1 karton)

Cikkszám

20 literes kiszerelés          14514142

5 literes kiszerelés            14514144

1 literes kiszerelés            14514146

VTSZ

3 808 949 000

TERMÉKDÍJ

Nem termékdíj köteles

INNOFLUID ACID-SX

Magas zsíroldó hatású vízkő- és rozsdaoldó 

Leírás

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Felhasználható a vendéglátás, magán- és közegészségügy, az állategészségügy, az élelmiszeripar, és egyéb ipari területeken, elsősorban a vizes helyiségekben, ahol a vízkövesedett, zsírral szennyezett felületek tisztítása, a tejkő, fémoxidok stb. eltávolítása a cél. Először, megfelelő hígítással, a kívánt koncentrációjú és hőmérsékletű (20-600C) munkaoldatot kell elkészíteni, és ezzel az oldattal végezni a műveletet. A munkaoldatot a felületre permetezéssel, kefével, bemerítéssel vagy egyéb módon lehet felhordani. A tisztítás hatékonyságát mechanikai hatással lehet javítani. A sav feloldja a lerakódott vízkövet, tejkövet, fémoxidokat, stb., a felületaktív anyag eltávolítja a zsírt, ezáltal a felület egyenletesen tisztul. A hatásidő lejárta után a felületet vizes öblítéssel kell a vegyszermaradványoktól megtisztítani. A horgany-, oxid-, márvány- és mészkő felületeket károsíthatja, ezért ezeknél a felületeknél használat előtt próbát kell végezni.

Alkalmazási paraméterek:     

1–5 %, 20-60 °C, 5-30 perc      enyhe vízkövesedés esetén, rendszeres használat

5-20 %, 20-60  °C, 3-20 perc  közepes vízkövesedés esetén

töményen, 20-60  °C, 1-2 óra vastag vízkő lerakódások esetén

Legkisebb rendelhető mennyiség:

1 x 20 liter

1 x 5 liter

10 x 1 liter (1 karton)

12×0,75 liter (1 karton)

Cikkszám

20 literes kiszerelés          14414042

5 literes kiszerelés            14414044

1 literes kiszerelés            14414046

0,75 literes kiszerelés       14414049

VTSZ

3 402 909 000

TERMÉKDÍJ

Termékdíj köteles, 11 Ft/kg

INNO-ACID

Illatosított vízkő- és rozsdaoldó napi használatra

Leírás

 

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Felhasználható minden olyan területen, ahol a vízkő, tejkő, fémoxidok stb. eltávolítása mellett tisztításra is szükség van. A sav inhibitort tartalmaz, ami a fémek oldódását gátolja. Minden fémfelületen alkalmazható a horgany és egyéb oxid felületek kivételével. Jól használható olyan iparágakban, ahol a vízkőkiválás, rozsdalerakódás stb. miatt szükséges a tisztítás, például élelmezési ipar, vendéglátóipar, gyógyfürdők, és egyéb létesítmények. Kitűnően alkalmazható kő, csempe, fajansz, és egyéb vizes helyiségek felületeinek (fürdőkád, mosogató tál, stb.), szerelvényei felületének tisztítására. Vigyázat a márvány, mészkő, horgany és egyéb oxid felületeket károsítja.

A tisztítandó tárgyat a tisztító folyadékba kell meríteni, vagy a felületre a szert alkalmas eszközzel (ecset, kefe, permetezés, stb.) felhordani. A szennyeződés eltávolítása mechanikai hatással segíthető. A hatásidő lejárta után a szer maradványait vizes öblítéssel kell eltávolítani.

Javasolt alkalmazási koncentráció:    hígítás nélkül vagy 5-30%-os hígításban kell alkalmazni szennyezettségtől függően.

Javasolt oldathőmérséklet és hatásidő:       

20-60 °C         30-5 perc (enyhe szennyezettség)

Legkisebb rendelhető mennyiség:

1 x 5 liter

10 x 1 liter (1 karton)

Cikkszám

5 literes kiszerelés            15015264

1 literes kiszerelés            15015266

VTSZ

3 402 909 000

TERMÉKDÍJ

Termékdíj köteles, 11 Ft/kg

FLASH

Folyékony vízkőoldó tisztítószer

Leírás

 Foglalkozásszerű felhasználók részére. Felhasználható a vendéglátás, magán és közegészségügy, az élelmiszeripar, gyógyfürdők és egyéb ipari területeken elsősorban a vizes helyiségekben, ahol a vízkövesedett és zsírral szennyezett felületek tisztítása, a tejkő, vízkő, fémoxidok eltávolítása a cél. Az oldatot a felületre permetezéssel, kefével, bemerítéssel, vagy egyéb módon lehet felhordani. A tisztítás hatékonyságát mechanikai hatással lehet javítani. A hatás kettős: a sav feloldja a lerakódott vízkövet, tejkövet, fémoxidokat, stb., a felületaktív anyag eltávolítja a zsírt, ezáltal a felület egyenletesen tisztul. A hatásidő lejárta után a felületet vizes öblítéssel kell a vegyszermaradványoktól megtisztítani. Kitűnően alkalmazható kő, csempe, fajansz, és egyéb vizes helyiségek felületeinek (fürdőkád, mosogató tál, stb.), szerelvényei felületének tisztítására. Vigyázat a márvány, mészkő, horgany és egyéb oxid felületeket károsíthatja.

Javasolt alkalmazási koncentráció:      hígítás nélkül kell alkalmazni.

Javasolt oldathőmérséklet és hatásidő: 20-60°C     30-5 perc (szennyezettségtől függően)

1–2 óra (vízkőoldásra)

Legkisebb rendelhető mennyiség:

20 x 0,5 liter (1 karton)

Cikkszám

0,5 literes kiszerelés       14414077

VTSZ

3 402 909 000

TERMÉKDÍJ

Termékdíj köteles, 11 Ft/kg

ECO-ACID

Citromsavas vízkőoldó környezetbarát

Leírás

 

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Felhasználható a vendéglátás, magán- és közegészségügy, az élelmiszeripar, és egyéb ipari területeken, elsősorban a vizes helyiségekben, ahol a vízkövesedett felületek tisztítása, a fémoxidok, vízkő stb. eltávolítása a cél. Először, megfelelő hígítással, a kívánt koncentrációjú és hőmérsékletű (20-60°C) munkaoldatot kell elkészíteni, és ezzel az oldattal végezni a műveletet. A munkaoldatot a felületre permetezéssel, kefével, bemerítéssel vagy egyéb módon lehet felhordani. A tisztítás hatékonyságát mechanikai hatással lehet javítani. A sav feloldja a lerakódott vízkövet, fémoxidokat, stb., a felületaktív anyag eltávolítja a zsírt, ezáltal a felület egyenletesen tisztul. A hatásidő lejárta után a felületet vizes öblítéssel kell a vegyszermaradványoktól megtisztítani. A horgany-, oxid-, márvány- és mészkő felületeket károsíthatja, ezért ezeknél a felületeknél használat előtt próbát kell végezni.

Alkalmazási paraméterek:

1–5 %, 20-60°C, 5-30 perc        enyhe vízkövesedés esetén, rendszeres használat

5-20 %, 20-60°C, 3-20 perc       közepes vízkövesedés esetén

töményen, 20-60°C, 1-2 óra     vastag vízkő lerakódások esetén

Legkisebb rendelhető mennyiség:

1 x 5 liter

10 x 1 liter (1 karton)

Cikkszám

5 literes kiszerelés       15015294

1 literes kiszerelés       15015296

VTSZ

3 402 909 000

TERMÉKDÍJ

Termékdíj köteles, 11 Ft/kg