+36 23 80 17 80 info@innoveng1.hu

Cégünkről

Professzionális higiéniai termékek minden iparág részére

éve a higiéniai piacon

saját termék

viszonteladó partner

Tevékenységünk

A hazai vegyipar kiemelkedő alakjaként speciális, saját gyártású és fejlesztésű termékeket kínálunk minden iparág részére, ahol a tisztítási folyamat nemcsak a szennyeződés eltávolítását jelenti, hanem a mikrobiológiai veszélyek kizárását is.
Olyan tisztítószerek és higiéniai termékek széles választékával állunk az ipari intézmények és vállalkozások szolgálatába, melyek maximálisan megfelelnek a létesítmény-, eszköz-, és személyi-higiénia elvárásainak és előírásainak.
Célunk, hogy mind hazai, mind nemzetközi szinten vezető, integrált megoldásszolgáltatója legyünk a tisztító-, és fertőtlenítőszer piacnak. Ezen törekvésünket támogatja több évtizedes szaktudásunk, fejlett gyártási technológiánk, mélyreható piaci ismereteink, folyamatos kutató-fejlesztő munkánk és ügyfél-orientált szemléletünk.

Kutatás-fejlesztés

Folyamatos kutató-fejlesztő tevékenységünk révén törekszünk minél több higiéniai problémára megoldást találni, és ennek megfelelően bővíteni termékpalettánkat, hatékony és gazdaságos megoldásokat kínálva Partnereinknek.

Gyártás

Cégünk kizárólag saját fejlesztéssel előállított termékeket gyárt, a gyártás és a fejlesztés 1998 óta az ISO 9001 szabvány előírásai szerint történik, amit a TÜV NORD CERT GmbH et. Co. HANNOVER tanúsított és tanúsít folyamatosan.

Értékesítés

Cégünk vállalja viszonteladók, oktatási intézmények, irodaházak, kórházak, szállodák, éttermek speciális higiéniai termékekkel és ipari vegyszerekkel való ellátását.

Küldetésünk   

Széles termékskálánk innovatív megoldásokat kínál a szépségipar, az élelmiszeripar, az vendéglátóiparipar, egészségügy, a gépipar és a textilhigiénia mindennemű feladataira.

Mottónk azonban nem csak tevékenységi területünkről, hanem üzleti hozzáállásunkról is árulkodik!

Hiszünk az innovatív megoldásokban és a folyamatos fejlődés erejében, ugyanakkor meggyőződésünk, hogy sikerünk kulcsa, hogy üzletpolitikánkat az olyan tradicionális értékek mentén alakítottuk ki, mint a fenntartható fejlődés, a biztonság, minőség, szakértelem és tisztelet.

%

Minőség

%

Biztonság

%

Szakértelem

%

Fenntarthatóság

%

Ügyfél-orientáció

Miért válasszon minket?

Hiszünk az innovatív megoldásokban és a folyamatos fejlődés erejében, ugyanakkor meggyőződésünk, hogy sikerünk kulcsa, hogy üzletpolitikánkat olyan tradicionális értékek mentén alakítottuk ki, mint a minőség, biztonság, szakértelem és tisztelet

Minőség
Elkötelezettek vagyunk abban, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk az Ügyfeleknek, amelyek azon túl, hogy megfelelnek az összes specifikációnak, kielégítik minden igényüket  és elvárásaikat.
Biztonság
A legnagyobb  hangsúlyt a termékeink integritására, biztonságos gyártására és forgalmazására, valamint a környezetvédelmi és egyéb vonatkozó előírásoknak való megfelelésre helyezzük.
Szakértelem
Ügyfeleinket nem csak kiváló minőségű létesítmény-, eszköz-, és személyi higiéniai termékekkel látjuk el, de szakértelmünkkel is támogatjuk. Szakmailag felkészült munkatársaink segítséget nyújtanak a munkaterületeken és minden problémára megoldást kínálnak.
Fenntartható fejlődés
Hiszünk a fenntartható fejlődésben, melynek részeként minimalizáljuk a környezetre gyakorolt ​​káros hatásokat, szem előtt tartjuk az energia és a természeti erőforrások megőrzését az életminőség hosszú távú javítása érdekében.
Egyedi megoldások
Különleges igényeknek, speciális kívánalmaknak és sajátos környezeti feltételeknek megfelelő higiéniai termékek kifejlesztését és gyártását is vállaljuk.

Referenciáink

A 2002 évi száj és körömfájás során az egyetlen engedélyezett magyar szert cégünk fejlesztette és gyártotta.

Speciális termékeink már bizonyítottak a korábbi H1N1 és H5N1 vírusok fertőtlenítőszeres védekezésében is.

35 viszonteladó partnerünkkel országos lefedettséggel elérhetőek professzionális higiéniai termékeink

Kapcsolat

Kérjük, a megrendelés leadásához látogasson el a megrendelés menüpontra!