+36 23 80 17 80 info@innoveng1.hu

INNOPON M/D/TAK

Általános takarítószer, mosogatásra is alkalmas

Leírás

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Felhasználható az iparban, élelmiszeriparban, közétkeztetésben, és minden olyan területen ahol kiváló zsírtalanító hatásra és egyszerű kezelési módra van szükség az ipari és háztartási edények, eszközök stb. nem fertőtlenítő mosogatásánál ill. felületek tisztításánál, takarításban, stb. A termék nagy előnye az emelt zsíroldó hatás, a kézvédő adalék a felhasználást kellemessé teszi.

Az elkészített munkaoldatot a tisztítandó felületre kell juttatni, vagy a tisztítandó eszközt az oldatba meríteni és a tisztítási folyamatot mechanikai hatással elősegíteni. A tisztítás után a tisztított felületet ivóvízzel le kell öblíteni.

Alkalmazási feltételek: optimális alkalmazás 0.5 – 2.0 %-os koncentrációban (5-20 dkg vegyszer 10 liter vízhez) 40-80°C-on.

Legkisebb rendelhető mennyiség:

1 x 25 kg

1 x 5 kg

18 x 1 kg (1 karton)

Cikkszám

25 kg-s kiszerelés          15055512

5 kg-s kiszerelés            15055514

1 kg-s kiszerelés            15055516

VTSZ

3 402 909 000

TERMÉKDÍJ

Termékdíj köteles, 11 Ft/kg

INNOPON RÁBA T

Gépipari zsírtalanító, nem habzó

Leírás

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Szilárd halmazállapotú, általánosan felhasználható erősen lúgos zsírtalanító hatású tisztítószer. Felhasználható minden olyan helyen, ahol vas és acéltárgyak zsírtalanítása a cél, de olajjal-zsírral erősen szennyezett padozatok tisztítására is alkalmas. Mint zsírtalanító és tisztítószer alkalmas egyzónás berendezésekben való felhasználásra, mert öblítés nélkül is alkalmazható. A lemosott zsírral-olajjal nem képez stabil emulziót, az olaj nagy része az oldat tetejére felúszik ahonnan fölözéssel eltávolítható.

Felhasználását szóró eljáráshoz javasoljuk.

A megfelelő koncentrációjú oldat elkészítése és hőmérsékletének beállítása után a tisztítandó felületet érintkezésbe kell hozni a tisztító oldattal, majd a hatásidő lejárta után a kontaktust meg kell szüntetni, szükség esetén a felületet vízzel le kell öblíteni.

Javasolt alkalmazási koncentráció:     0.5 – 3 %

Javasolt oldathőmérséklet és hatásidő:           60 – 900C,       30 – 3 perc

Javasolt fúvóka nyomás 1-2 bar

Legkisebb rendelhető mennyiség:

1 x 25 kg

Cikkszám

25 kg-s kiszerelés          15055522

VTSZ

3 402 909 000

TERMÉKDÍJ

Termékdíj köteles, 11 Ft/kg

INNOPON RÁBA P

Gépipari zsírtalanító-tisztítószer acélra (mártó eljárással)

Leírás

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Szilárd halmazállapotú, általánosan felhasználható erősen lúgos zsírtalanító hatású tisztító szer. Felhasználható minden olyan helyen ahol vas és acéltárgyak zsírtalanítása a cél, de olajjal-zsírral erősen szennyezett padozatok tisztítására is alkalmas. Mint zsírtalanító és tisztítószer alkalmas egyzónás berendezésekben való felhasználásra, mert öblítés nélkül is alkalmazható. A lemosott zsírral-olajjal stabil emulziót képez.

Felhasználását mártó eljáráshoz javasoljuk.

A megfelelő koncentrációjú oldat elkészítése és hőmérsékletének beállítása után a tisztítandó felületet érintkezésbe kell hozni a tisztító oldattal, majd a hatásidő lejárta után a kontaktust meg kell szüntetni, szükség esetén a felületet vízzel le kell öblíteni.

Javasolt alkalmazási koncentráció:                  1 – 5 %

Javasolt oldathőmérséklet és hatásidő:          60 – 90°C,      30 – 3 perc

Az oldat tisztító hatását jelentősen növeli, ha a folyadékot áramoltatjuk pl.: áramlásgyorsító fúvókás-szivattyús rendszerrel.

Legkisebb rendelhető mennyiség:

1 x 25 kg

Cikkszám

25 kg-s kiszerelés          15055532

VTSZ

3 402 909 000

TERMÉKDÍJ

Termékdíj köteles, 11 Ft/kg

INNOPON RÁBA PM

Gépipari zsírtalanító-tisztítószer, színesfémekre is használható

Leírás

Foglalkozásszerű felhasználók részére készül. Felhasználható minden olyan helyen, ahol vas és acéltárgyakon kívül alumínium és egyéb színesfém felületek zsírtalanítása a cél. Jól alkalmazhatók a gépgyártó- és gépjavító iparokban, galvanizálásnál, zománcozás és festés előtti tisztításnál, olajjal-zsírral erősen szennyezett padozatok tisztítására. A termékek alacsony szilikáttartalmúak és kiváló oldódási tulajdonsággal rendelkeznek. Alkalmasak a felületre került megmunkálási segédanyagok, hűtő-kenő emulziók, vágóolajok, forgács és egyéb szennyeződések, edzés utáni olajban hűtés olajmaradványainak eltávolítására. Használata már alacsony hőmérsékleten is hatásos, acél, alumínium és színesfém tárgyak egy oldatban kezelhetők.

A porból el kell készíteni a kívánt koncentrációjú oldatot, és a megfelelő hőfokon a tisztítandó tárggyal kontaktusba hozni (bemerítés, áztatás, stb.) A kontaktust a hatásidő végéig fenntartva a szer kifejti hatását, szükség esetén a felületet vízzel le kell öblíteni A tisztítóhatást jelentősen növeli, ha a folyadékot mozgatni lehet. Mártó eljárásnál erre a célra alkalmas az áramlásgyorsító fúvókás-szivattyús rendszer is, amely a meglévő berendezésekbe beépíthető és alkalmazásához segítséget nyújtunk. A lemosott zsírral-olajjal stabil emulziót képez.

Alkalmazási feltételek: optimális  alkalmazás 1,0 – 5,0 %-os koncentrációban (10-50 dkg vegyszer 10 liter vízhez) 30-90°C-on, 3-20 perc hatásidővel.

Legkisebb rendelhető mennyiség:

1 x 25 kg

 

Cikkszám

25 kg-s kiszerelés          15055542

VTSZ

3 402 909 000

TERMÉKDÍJ

Termékdíj köteles, 11 Ft/kg

INNOPON ALU T

Ipari zsírtalanító, nem habzó, színesfémekre és alumíniumra is használható

Leírás

 

Foglalkozásszerű felhasználók részére készül. Szilárd halmazállapotú, általánosan használható, gyengén lúgos zsírtalanító tisztító szer. Felhasználható minden olyan helyen ahol vas, alumínium, horgany, réz. és egyéb színesfém felületek zsírtalanítása a cél. A polírozott alumínium felületeket még forrásban lévő oldatban tartás alatt sem támadja meg. A lemosott zsír-olaj az oldat tetejére felúszik, ahonnan fölözéssel eltávolítható. Felhasználását szóró eljáráshoz javasoljuk.

A megfelelő koncentrációjú oldat elkészítése és hőmérsékletének beállítása után a tisztítandó felületet érintkezésbe kell hozni a tisztító oldattal, majd a hatásidő lejárta után a kontaktust meg kell szüntetni, szükség esetén a felületet vízzel le kell öblíteni

Javasolt alkalmazási koncentráció:     1,0 – 3,0 %

Javasolt oldathőmérséklet és hatásidő:  60 – 900C,       30 – 3 perc

Javasolt fúvóka nyomás 1-2 bar

Legkisebb rendelhető mennyiség:

1 x 25 kg

Cikkszám

25 kg-s kiszerelés          15055562

VTSZ

3 402 909 000

TERMÉKDÍJ

Termékdíj köteles, 11 Ft/kg

INNOFLUID ALK T

Általános gépi, fékezett habzású, erősen lúgos zsírtalanító- tisztítószer

Leírás

 

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Elsősorban olyan területeken célszerű használni, ahol a tisztítás, zsírtalanítás fontos követelmény. Tejiparban és élelmezési ipar egyéb területein csővezetékek, ultraszűrők és mikroszűrők tisztítása, gép és gépjavító iparban erősen szennyezett felületek tisztítása, padlófelületek gépi tisztítása, stb. Az erős zsírtalanító és fehérje diszpergáló hatása miatt fertőtlenítés előtti tisztításra kiválóan megfelel. Lúgálló felületekre használható. A keverék erősen lúgos kémhatású, ezért olyan tárgyak tisztítására, amelyek alapanyagát a lúgok megtámadják (pld. alumínium, horgany és ötvözeteik stb.) nem ajánljuk.

A szer hígított oldatát kell használni a tisztításhoz, ezért először a hígítást kell elvégezni, majd a. tisztító oldattal a tisztítandó felületet kontaktusba hozni (permetezéssel, szórással, stb.) és a kontaktust a megfelelő ideig fenntartani. A hatásidő lejárta után vizes öblítéssel kell a szermaradványokat eltávolítani.

Javasolt alkalmazási koncentráció:           0,5-3,0 %

Javasolt oldathőmérséklet:                        30-90 °C

Behatási idő:                                                30-3 perc

Legkisebb rendelhető mennyiség:

1 x 20 liter

1 x 5 liter

Cikkszám

20 literes kiszerelés          15015032

5 literes kiszerelés            15015034

VTSZ

3 402 909 000

TERMÉKDÍJ

Termékdíj köteles, 11 Ft/kg

INNOFLUID ALK M

Általános mosogatószer koncentrátum

Leírás

Alkalmazható az iparban, élelmiszeriparban, közétkeztetésben, háztartásban, és minden olyan területen, ahol kiváló zsírtalanító hatásra és egyszerű kezelési módra van szükség, az ipari és háztartási edények, eszközök nem fertőtlenítő mosogatásánál ill. felületek tisztításánál, takarításban, stb. A termék nagy előnye, hogy az emelt zsíroldó hatás. Bőrkímélő anyagot tartalmaz.

Az alkalmazás módja a szennyezettség mértékétől, minőségétől és a tisztítási technológiától függ. Kézi alkalmazás esetén a szerből 30-50 °C hőmérsékletű 0,5-2 %-os oldatot kell készíteni (5-20 ml vegyszer 10 liter vízhez) és a tisztító oldatot kell a felületre juttatni vagy a tisztítandó eszközt az oldatba meríteni és a tisztítási folyamatot mechanikai hatással elősegíteni.

Gépi tisztítás esetén a 30-80 °C hőmérsékletű hígított oldatot 1,5-2,5 bar nyomással permetezzük a felületre, csővezeték esetén pedig a vezetékben cirkuláltatjuk. A tisztítás után a tisztított felületet tiszta vízzel le kell öblíteni.

Legkisebb rendelhető mennyiség:

1 x 20 liter

Cikkszám

20 literes kiszerelés          15015052

VTSZ

3 402 909 000

TERMÉKDÍJ

Termékdíj köteles, 11 Ft/kg

INNOFLUID ALK MS

Általános kézi mosogatószer

Leírás

Alkalmazható az iparban, élelmiszeriparban, közétkeztetésben, és minden olyan területen ahol kiváló zsírtalanító hatásra és egyszerű kezelési módra van szükség az ipari és háztartási edények, eszközök nem fertőtlenítő mosogatásánál ill. felületek tisztításánál, takarításban, stb. A termék nagy előnye az emelt zsíroldó hatás. Bőrkímélő anyagot tartalmaz.

Az alkalmazás módja a szennyezettség mértékétől és minőségétől, valamint a mosogatási technológiától függ. A mosogatószerből 30-50°C hőmérsékletű 0.2-2 %-os oldatot kell készíteni (2-20 ml vegyszer 1 liter vízhez) és a tisztító oldatot kell a tisztítandó felületre juttatni, vagy a tisztítandó edényt, eszközt, stb. az oldatba meríteni és a tisztítási folyamatot mechanikai hatással elősegíteni. A tisztítás befejezése után a tisztított felületet tiszta vízzel le kell öblíteni. Foglalkozásszerű felhasználók részére készül.

Legkisebb rendelhető mennyiség:

1 x 20 liter

1 x 5 liter

10 x 1 liter (1 karton)

Cikkszám

20 literes kiszerelés          15015062

5 literes kiszerelés            15015064

1 literes kiszerelés            15015066

VTSZ

3 402 909 000

TERMÉKDÍJ

Termékdíj köteles, 11 Ft/kg

INNOFLUID MG HARD

Gépi mosogatószer kemény vízre

Leírás

 

Foglalkozásszerű felhasználók részére készül. Folyékony, erősen lúgos kémhatású gépi mosogatószer, amely alkalmazható gépi mosogatáshoz különböző felhasználási helyeken (élelmiszeripari üzemek, vendéglátóipari egységek, szociális létesítmények, stb.). Felhasználható kézi, vagy automata utánadagolású rendszerekhez. A tisztítás hatásfoka a hőmérséklet emelésével és mechanikai hatással növelhető. A tisztítás után a szermaradványokat ivóvizes öblítéssel kell eltávolítani.

Alkalmazási feltételek:

koncentráció 0.2 – 0.4 %            hőmérséklet 50 – 70°C

Legkisebb rendelhető mennyiség:

1 x 20 liter

1 x 5 liter

Cikkszám

20 literes kiszerelés          15015282

5 literes kiszerelés            15015284

VTSZ

3 402 909 000

TERMÉKDÍJ

Termékdíj köteles, 11 Ft/kg

INNOFLUID ALK G

Grilltisztító, koromeltávolító

Leírás

 

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. A keverék jól alkalmazható minden olyan helyen ahol zsírral, olajjal, korommal és egyéb szennyeződésekkel borított acél, ötvözött acél, műanyag felületeket kell tisztítani. Alkalmazását nem javasoljuk olyan termékek tisztítására melyek anyagát az erősen lúgos oldat megtámadja (pld. alumínium, horgany és ötvözeteik, bronz, stb.), ezen termékek tisztítására az INNOFLUID-ALK-ALU-G illetve ALU-CLEAN termékünket ajánljuk. A szer eredményesen használható az élelmiszeripar, közétkeztetés, sütőipar, cukrászat, pecsenyesütödék területén, ahol a ráégett hús, növényolaj, tej maradványokat kell eltávolítani, valamint gép- és motorjavító műhelyek, kazánházak különböző területein, ahol kenőolaj, korom, stb. ráégett szennyeződéseit kell eltávolítani.

A koncentrátum vagy a belőle készített hígított oldat felhasználható kézi tisztításra, de felhasználható gépi tisztításra is. A koncentrátumot a kívánt töménységűre kell hígítani úgy, hogy a kimért vízhez kell adagolni a megfelelő mennyiségű koncentrátumot majd keveréssel homogenizálni kell. Az oldatot a tisztítandó tárgy felületére kell juttatni (bemerítéssel, szórással, áramoltatással) és a hatásidő leteltéig az érintkezést fenntartani. A hatásidő leteltével a felületet vízzel le kell öblíteni és a fellazult szennyeződést vízsugárral vagy más mechanikai hatással eltávolítani.

Javasolt alkalmazási koncentráció:                            10-100 %

Javasolt oldathőmérséklet és hatásidő:                     20-90°C,       10 perc-4 óra (szennyezettségtől függően)

Legkisebb rendelhető mennyiség:

1 x 20 liter

1 x 5 liter

10 x 1 liter (1 karton)

Cikkszám

20 literes kiszerelés          15015072

5 literes kiszerelés            15015074

1 literes kiszerelés            15015076

VTSZ

3 402 909 000

TERMÉKDÍJ

Termékdíj köteles, 11 Ft/kg

INNO-GRILL

Hideg zsírtalanító

Leírás

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. A keverék jól alkalmazható minden olyan helyen, ahol zsírral, olajjal szennyezett felületeket kell tisztítani. Alkalmazását nem javasoljuk olyan termékek tisztítására, melyek anyagát az erősen lúgos oldat megtámadja (pld. alumínium, horgany és ötvözeteik, bronz, stb.) ezen termékek tisztítására az INNOFLUID-ALK-ALU-G vagy az ALU-CLEAN termékünket ajánljuk.. A szer eredményesen használható az élelmiszeripar, közétkeztetés, sütőipar, cukrászat, pecsenyesütödék területén, ahol a ráégett hús, növényolaj, tej maradványokat is el kell eltávolítani. Alkalmazható más iparágak területein is, ahol kenőolaj, korom, egyéb ráégett szennyeződéseket kell eltávolítani.

A keverék felhasználható töményen, de készíthető belőle hígított oldat (munkaoldat) is. Amennyiben a keverékből munkaoldatot készítünk abban az esetben a kimért vízhez kell adagolni megfelelő mennyiségű keveréket, majd keveréssel homogenizálni azt. A koncentrált keveréket vagy a munkaoldatot a tisztítandó tárgy felületére kell juttatni (szórással, hab formában habosítással, oldat formában bemerítéssel), és a szennyeződés fellazulásáig az érintkezést fenntartani. Ez pár perctől 1-2 óra is lehet, melyet az alkalmazott hőmérséklet befolyásol. A fellazult szennyeződés vízsugárral vagy más mechanikai hatással eltávolítható, a felületet leöblítve az tisztává, csillogóvá válik.

Javasolt alkalmazási koncentráció:

töményen illetve munkaoldatként 10-50 % hígítás

Javasolt oldathőmérséklet és hatásidő:                      

szobahőmérséklet, munkaoldatként 90°C-ig alkalmazható

Legkisebb rendelhető mennyiség:

1 x 20 liter

1 x 5 liter

12 x 0,75 liter (1 karton)

Cikkszám

20 literes kiszerelés          15015212

5 literes kiszerelés            15015214

0,75 literes kiszerelés       15015217

VTSZ

3 402 909 000

TERMÉKDÍJ

Termékdíj köteles, 11 Ft/kg

INNOFLUID ALK ALU G

Grilltisztító alumínium felületekre

Leírás

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. A készítmény jól alkalmazható minden olyan helyen, ahol zsírral, olajjal, korommal és egyéb szennyeződésekkel borított alumínium, horgany és ötvözeteik, bronz, stb. felületeket kell tisztítani. A szer eredményesen használható az élelmiszeripar, közétkeztetés, sütőipar, cukrászat, pecsenyesütödék területén, ahol a ráégett hús, növényolaj, tej maradványokat kell eltávolítani, valamint gép- és motorjavító műhelyek, kazánházak különböző területein, ahol kenőolaj, korom, stb. ráégett szennyeződéseit kell eltávolítani. A fényes, polírozott felületeket sem támadja meg. Csak melegen hatásos!

A koncentrátum vagy a belőle készítet hígított oldat felhasználható kézi és gépi tisztításra. A koncentrátumot a kívánt töménységűre kell hígítani úgy, hogy a kimért vízhez kell adagolni a megfelelő mennyiségű vegyszert, majd keveréssel homogenizálni és felmelegíteni a kívánt hőmérsékletre. A meleg oldatot a tisztítandó tárgy felületére kell juttatni (bemerítéssel, szórással, áramoltatással) és a hatásidő leteltéig az érintkezést fenntartani. A hatásidő leteltével a felületet vízzel le kell mosni és a fellazult szennyeződést vízsugárral vagy más mechanikai hatással eltávolítani.

Javasolt alkalmazási koncentráció:              10-20 %

Javasolt oldathőmérséklet és hatásidő:          80-90°C,     60-30 perc

Legkisebb rendelhető mennyiség:

1 x 20 liter

1 x 5 liter

Cikkszám

20 literes kiszerelés          15015082

5 literes kiszerelés            15015084

VTSZ

3 402 909 000

TERMÉKDÍJ

Termékdíj köteles, 11 Ft/kg

INNOFLUID METAL T

Általános ipari zsírtalanító, semleges, gépi nem habzó

Leírás

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Felhasználható minden olyan területen ahol vas és acéltárgyak,  alumínium és színesfém felületek zsírtalanítása a cél, melyek akár egy oldatban is kezelhetők. Jól alkalmazható gépgyártó- és gépjavító iparokban, galvanizálás, zománcozás és festés előtti tisztítás során, gépjárműiparban, stb. A termék szilikátmentes és kiváló oldódási tulajdonsággal rendelkezik. Alkalmasak a felületre került megmunkálási segédanyagok, hűtő-kenő emulziók, vágóolajok, forgács és egyéb szennyeződések, edzés utáni olajban hűtés olajmaradványainak eltávolítására. Használata már alacsony hőmérsékleten is eredményes

A koncentrátumot először fel kell hígítani, és a továbbiakban a hígított oldattal dolgozni. A zsírtalanító oldatot a felületre kell juttatni és a kontaktust a megfelelő ideig fenntartani. A behatási idő letelte után a felületről a zsír eltávolítható. A termék tömény állapotban, vagy 20-50 %-os vizes hígításban alkalmas gépzsírok eltávolítására gépalkatrészekről, a jelenleg alkalmazott fokozottan tűz és robbanásveszélyes szénhidrogén származékokkal azonos hatásfokkal.

Célszerű, ha az oldat hőmérséklete magasabb mint a szennyeződésben lévő zsír cseppenéspontja. A zsírral-olajjal nem képez emulziót, az olaj az oldat tetejére felúszik, ahonnan fölözéssel eltávolítható.

Javasolt alkalmazási koncentráció:           1 – 5 %  vastag zsír esetén 20-100 %

Javasolt oldathőmérséklet és hatásidő:      30-90°C                20-3 perc

Javasolt szóró nyomás 1,5 – 3,0 bar, a fúvóka-tárgy távolság  150 – 300 mm

Legkisebb rendelhető mennyiség:

1 x 20 liter

1 x 5 liter

Cikkszám

20 literes kiszerelés          15015112

5 literes kiszerelés            15015114

VTSZ

3 402 909 000

TERMÉKDÍJ

Termékdíj köteles, 11 Ft/kg

INNOFLUID METAL P

Általános ipari zsírtalanító, gépi habzó

Leírás

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Felhasználható minden olyan területen ahol vas és acéltárgyak, alumínium és színesfém felületek zsírtalanítása a cél, melyek akár egy oldatban is kezelhetők. Jól alkalmazható gépgyártó- és gépjavító iparokban, galvanizálás, zománcozás és festés előtti tisztítás során, gépjárműiparban, stb. A termék szilikátmentes és kiváló oldódási tulajdonsággal rendelkezik. Alkalmas a felületre került megmunkálási segédanyagok, hűtő-kenő emulziók, vágóolajok, forgács és egyéb szennyeződések, edzés utáni olajban hűtés olajmaradványainak eltávolítására. Használata már alacsony hőmérsékleten is eredményes

A koncentrátumot először fel kell hígítani, és a továbbiakban a hígított oldattal dolgozni. A zsírtalanító oldatot a felületre kell juttatni és a kontaktust a megfelelő ideig fenntartani. A behatási idő letelte után a felületről a zsír eltávolítható. A termék tömény állapotban, vagy 20-50 %-os vizes hígításban alkalmas gépzsírok eltávolítására gépalkatrészekről, a jelenleg alkalmazott fokozottan tűz és robbanásveszélyes szénhidrogén származékokkal azonos hatásfokkal.

Célszerű, ha az oldat hőmérséklete magasabb, mint a szennyeződésben lévő zsír cseppenéspontja, a zsírral-olajjal emulziót képez. A tisztítás hatásfoka növelhető az oldat mozgatásával, amihez áramlásgyorsító fúvókák alkalmazását javasoljuk.

Javasolt alkalmazási koncentráció:             1 – 5 %  vastag zsír esetén 20-100 %

Javasolt oldathőmérséklet és hatásidő:        30-90°C                 20-3 perc

Legkisebb rendelhető mennyiség:

1 x 20 liter

1 x 5 liter

Cikkszám

20 literes kiszerelés          15015142

5 literes kiszerelés            15015144

VTSZ

3 402 909 000

TERMÉKDÍJ

Termékdíj köteles, 11 Ft/kg

INNO OVEN CLEAN

Kombi tisztítószer, sütő-pároló berendezéshez

Leírás

Foglalkozásszerű felhasználásra készül lúgálló felületekre. Speciális összetételénél fogva a keverék jól alkalmazható kombi sütő-pároló berendezés belső felületének tisztítására. Eltávolítja a ráégett zsírt és ételmaradékot, szennyeződést, egyben tisztán tartja a belső felületet. Alkalmazható a berendezés tisztítórendszerén keresztül, amelynek során a keverék adagolását, majd az öblítést a rendszer automatikusan a tisztítóprogram elindításával elvégzi. A szer adagolása a szennyezettség mértékétől függően változik.  Az adagoló rendszer beállítását az arra kiképzett szakember végzi. Kézi tisztítás esetén szórófejes flakonból történik a szer felületre juttatása, majd pár perc várakozás után a szer öblítéssel történő eltávolítása a felületről.

Javasolt alkalmazási koncentráció:                            töményen illetve

Javasolt oldathőmérséklet                                         

 szobahőmérséklet (a hőmérséklet emelésével a szer hatékonysága nő)

Javasolt hatásidő:                                                            3-5 perc

Legkisebb rendelhető mennyiség:

1 x 5 liter

Cikkszám

5 literes kiszerelés            15015174

VTSZ

3 402 909 000

TERMÉKDÍJ

Termékdíj köteles, 11 Ft/kg